Kik vagyunk?

Több mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött kínáljuk szolgáltatásainkat mind a lakossági, mind pedig az üzleti ügyfeleink számára.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítve jutottunk el odáig, hogy ma már az építőipari termékek teljes választékát tudjuk kínálni ügyfeleinknek.
Építési vállalkozóktól egészen a hobbi építkezőkig bátran keresik fel telephelyünket a folyamatos gyors kiszolgálás, a megbízható szállítási kapacitás mellett, a kedvező ár-érték arány miatt.

Minőségi anyagokat kínálunk, és a választék között megtalálja a hazai építés ismert márkáit, többek között: Baumit, Knauf, Duna-Dráva cement (Váci cement), Leier, Ytong, Norgips, T-Cell, Koelner.

Hogyan szolgáljuk ki?

A kiszolgálás minőségét csak akkor fogja megtapasztalni, ha betér hozzánk. Amit biztosan tudunk állítani, hogy rakodógépeinkkel megkönnyítjük és felgyorsítjuk a kiszolgálást, legyen szó kis vagy nagy tételről. A kiszállításban elengedhetetlen minőségi járműpark részét képzi a sikereinknek.

A kiszállításról kérjen bővebb információt az elérhetőségeink bármelyikén. Szállítunk a Budai oldal több kerületében, és természetesen, megbízhatóan tudunk kiszállítani Budaörs területén belül még a korlátozás alá eső utcákba is.

A szűk hellyel rendelkező területekre kisebb platós tehergépkocsival, a nagyobb volumenű nyitott építkezésekre daruskocsival érkezünk.

Mit kínálunk?

Bár igyekszünk, de a weboldalon mégsem találja meg a kínálatunk egészét, de bármikor kérhet bővebb információt a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Csak érintőlegesen és felsorolás szinten:

Homok, sóder, murva, zsalukő, térkő, tégla, áthidaló, pórusbeton, mész, cement, habarcsok, vakolatok, betonvas, gipszkarton, tűzifa, szigetelés, hőszigetelés.